Albergo Giardino

Giardino, a tornácos, otthonosan barátságos hotel Balatongyörök főutcájáról nyílik, és 14 kényelmes szobával várja a pihenésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket.

Különlegessége a kortárs képzőművészek alkotásainak állandó kiállítása és a hangulatos, mediterrán kert, ahol az ezerszínű virágok között teljesen átadhatja magát a pihenésnek.

A hotel alig 700 méterre van a parttól – szállása közel lesz a Balatonhoz, mégis távol a strand mindennapi forgatagától.

Ha már elege van a napfényből, a vízből és a fürdőzők lármájából, a napozóágyakon heverészve, a terasz tarka napernyői alatt vagy a kerti padokon hűsölve csönd és nyugalom várja. A gyerekek a medencében pancsolhatnak és azok, akik az aktívabb kikapcsolódást kedvelik, rengeteg kirándulás, programlehetőség közül választhatnak.

 

Barátságos wellness részlegünkben szauna és infra szauna várja vendégeinket. A hotelban ingyenes wifi Internet kapcsolat áll rendelkezésükre.

Ha úgy dönt, hogy kimozdulna a faluból, megszervezzük a kirándulást: a szigligeti lovas kocsis borkóstoló, a lovasbemutató, a sümegi várjátékok csak néhány a számos lehetőség közül.

Kerékpáros túra útvonal ajánlataink segítségével megismerheti a környéket, akár bérelt biciklivel is.

Balatongyörök a golf szerelmeseit is várja az újonnan épülő 18 lyukú Par 70-es Championship golfpályával, amely autóval 2 percre található a hoteltől. A nemzetközileg ismert D.I. Hans Georg Erhardt által tervezett Imperial Balaton jelenleg 9 lyukas pályával és a gyakorló pályával (driving range) várja vendégeit.

A Giardino nemcsak a nyaralókat várja – harminc fős szemináriumi termünk továbbképzések, tréningek, tárgyalások színhelye lehet. Szemináriumok alkalmával igény szerint teljes ellátást – a reggelin kívül ebédet, vacsorát, a szünetekben kávét, szendvicset, süteményt – biztosítunk a hotelban.