Aktív programok az egész családnak
Ökokalandpark

A kalandpark a Keszthelyi öbölben, a Balaton partján, gyönyörű természeti környezetben terül el, jelenleg már 70 akadályos pályarendszer fogadja vendégeinket.

A fákra telepített, különböző nehézségi fokozatú, változatos ügyességi akadályokból álló Kalandparkunk kihívást, izgalmas, felejthetetlen élményt tartogat kicsiknek és nagyoknak, családoknak, baráti társaságoknak és cégeknek egyaránt.

2 éves kisgyermekektől a magukat fizikailag aktívnak érző időskorúakig bárki használhatja a pályákat, aki szeretné biztonságos körülmények között próbára tenni erejét, bátorságát. 5 éves kislányom imádja, de nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek is van kihívást jelentő, izgalmas pálya!

Kalandpark információk

Csodabogyós-barlang

Balatonederics közelében, a Keszthelyi-hegység keleti peremén nyílik a fokozottan védett Csodabogyós-barlang, amely Magyarország tizedik, a Dunántúlnak pedig hatodik leghosszabb barlangja.

Méreteiből, látványos formakincséből és viszonylag könnyen járható jellegéből adódóan kiválóan alkalmas a „tanbarlang” szerepre, azaz a barlangjárás, barlangkutatás technikájának, gyakorlatának elsajátítására.
Izgalmas kalandtúra egy nem a tömegturizmus számára kiépített barlangban. A túrához barlangász felszerelést biztosítanak, fejvédő sisaklámpával, barlangászoverall, stb.

Mi is kipróbáltuk nagy kaland, óriási élmény, gyerekeknek is 10 éves kortól!

Csodabogyós barlang információk

Vizisí és wakeboard pálya

Kábeles vízisí- és wakeboardpálya Vonyarcvashegyen a Lidó strandon (5 km Balatongyöröktől).

A pályát bárki kipróbálhatja, nincs szükség sem motorcsónakra, sem saját felszerelésre.

A pályabérlés ára tartalmazza a felszerelés (vízisí, wakeboard) használatát is. Minden nap van oktatás pálya a használattal!

Gyerekek is kipróbálhatják 8 éves kortól.

A pálya ötszögletű, teljes hossza 830 méter és tartozik hozzá egy 200 négyzetméteres napozóstég öltözőkkel.

Tanuljon vitorlázni, szörfözni és teniszezni a Balatongyöröki strandon!

A kiváló adottságokkal rendelkező strandon évek óta szervezett szörf és vitorlásoktatás folyik. Évente nemzetközi Szörfbajnokságot rendeznek Balatongyörökön. A sportokat kedvelők tanulhatnak a balatongyöröki strandon teniszezni, vitorlázni vagy szörfözni, profi oktató segítségével.

A Holiday Sportcentrum a strandon májustól októberig fogadja a vendégeket. Oktatás, kölcsönzés, sporttáborok gyerekeknek.

Strandi adottságok: jó levegő, árnyas és napos területek, játszótér, gyermek medence, csúszda, röplabdapálya, tenisz, szörf, csónak, vízi-bicikli kölcsönzés, mind – sportolási, mozgási lehetőség.

A nyári hónapokban egész nap gyermek animációs programok vannak a strandon.

Gokart

A Forma 1-es versenyek élményét képes visszaadni a széles, alig pár centiméterre a földtől ülő pilóta által vezetett gokart.

A közvetlenül mellettünk dübörgő motor, a csikorgó gumik, a sebesség és az előzések pumpálta adrenalin biztosítja a felejthetetlen élményt minden korosztály számára. Igénybe veszi a koncentrációs képességet és javítja a reflexeket.

A még jogosítvánnyal nem rendelkezők megismerkedhetnek a vezetés alapszabályaival, szert tehetnek komoly rutinra, a már vezetők számára pedig biztosítja a feszültség levezetését (inkább itt, mint az utakon).
Jó gokartozást!

Gokart információk

Hőlégballonos repülés

Csodálatos kaland mindenkinek!

Élvezze a Balaton különleges látványát és örökre emlékezetes élménnyel fog gazdagodni.

Suhanjon lágyan szőlők, falvak, a Balaton nádas partjai felett és csodálja meg a lenyugvó nap csillogó fényében a Badacsonyt, a tavon ringó vitorlásokat.
Kiváló fotózási lehetőségek!

Hőlégballon információk

Agyaggalamb-lövészet

Skeet, vagy másnéven agyaggalamb-lövészet. A páratlan természeti környezetben található a színvonalas Sportlőtér a Nagymező közelében található, és már EB-nek is adott otthont. Természetesen futóvadlövő-pálya sem hiányozhat, de lehetőség van a különböző vadászfegyverek kipróbálására is.

A lövészet rejtelmeibe a Lövészklub tagjai vezetik be az érdeklődő kicsiket és nagyokat egyaránt.
A futóvad- és koronglövő pályákon nyílt napokon, azaz kedden és pénteken 9.00-17.00 óra között az érdeklődők kipróbálhatják a vadászfegyvereket.

Ami kell hozzá: biztos kéz, koncentráció!

További információ:
Keczeli Zoltán 30/976-9995